head_banner

Zhendongs deltakelse i den 133. Canton Fair endte vellykket

Nylig ble den 133. kantonmessen (Kina import- og eksportmessen) avholdt med suksess, med offline utstillingstid fra 15. til 19. april 2023. Utstillere fra ulike bransjer viste frem sine nyeste produkter, inkludert elektronikk og husholdningsapparater, forbrukerelektronikk, belysning , kjøretøy og tilbehør, maskineri, maskinvareverktøy, byggematerialer, kjemiske produkter og ny energi.

den 133. kantonmessen
den 133. kantonmessen3

Et av selskapene som ble vist på messen var Zhendong, en profesjonell produsent avLED glødelampes og bilpærer.Zhendong har et erfarent team som har vært involvert i lyspærefeltet i over 30 år og er dyktige innen IC-design, LED-business ODM og OEM og ODM-virksomhet for bilpærer.I tillegg leverer deres ingeniørteam ofte tilpassede lyskildeløsninger til kunder.

LED glødelampe

Et av Zhendongs siste produkttilbud er ERP Class B 160-180LM/W A60 5W 806 LM høyeffektiv pære, som er CE LVD EMC og ERP-sertifisert.Denne LED-glødelampen er svært effektiv og oppfyller strenge EU-standarder for energieffektivitet, noe som gjør den til et miljøvennlig og kostnadseffektivt alternativ for de som verdsetter bærekraft.Den avgir ingen skadelige UV- eller IR-stråler og har en lyseffekt på opptil 180 lumen per watt, noe som gir store energibesparelser.

Dessuten detteLED glødelampeer enkel å installere takket være sin tradisjonelle A60-form og E27-sokkel, noe som gjør den egnet for alle typer belysning.Med en unik glødetrådsstruktur skaper denne LED-glødelampen en varm og koselig atmosfære, noe som gjør den perfekt for både bolig- og kommersiell bruk.

Zhendong tilbyr ikke bare en rekke LED-glødelamper, men tilbyr også bilpærer som er egnet for OEM- og ettermarkedsbruk.De kan fullføre en kundes forsyningskjedesystem i én produktlinje, tilby ODM-tjenester for kunder og bruke ny teknologi for å innovere nye produkter som leder markedet.I tillegg tilbyr deres integrerte innkjøpsstyringssystem produktguider for målmarkeder.

den 133. kantonmessen8533

Avslutningsvis er Zhendongs nyeste LED-glødelampe et høykvalitets og energieffektivt alternativ for de som ønsker å oppgradere lysarmaturene sine.Med sine sertifiseringer, langvarig holdbarhet og enkel installasjon, gir denne pæren en god avkastning på investeringen for både bolig- og kommersiell bruk.Dessuten gjør Zhendongs utvalg av tilbud og erfarne team dem til et toppvalg for kunder som trengerLED filament bulbs og bilpærer.


Innleggstid: mai-05-2023
Hva skjer